Over ons

Appademic bouwt maatwerk websites en applicaties voor ambitieuze organisaties die online willen excelleren. De Appademic-familie bestaat uit gedreven professionals met kennis van zaken. We blinken uit in het bouwen van websites, web-apps en mobiele apps. 

Contact

Appademic
Radesingel 47
9711 EH Groningen

050 211 0070
info@appademic.nl

Wat we doen

Bij Appademic vind je geen jack of all trades, master of none. De specialisten van Appademic blinken uit in één vakgebied.

Websites

Een goede website is de basis voor iedere succesvolle onderneming. Wij ontwikkelen en bouwen websites die jou ondersteunen bij het realiseren van je bedrijfsdoelstellingen.

Mobiele apps

Wil je altijd binnen handbereik van je klant zijn of met een mobiele app een betere interactie met je doelgroep? Als je een app wilt laten maken, zoek je een ervaren en deskundige appbouwer.

Vormgeving

Wat je ook doet, design is altijd de basis. En een krachtig design is het halve werk. Dit geldt voor je logo en huisstijl, maar net zo goed voor je website of mobiele app.

Web apps

Is jouw organisatie klaar voor de toekomst? Efficiënte bedrijfsprocessen zijn van levensbelang. Met een web-app kunnen alle processen gebundeld worden in één tool.

Animaties

Wil je echt opvallen bij je (toekomstige) klanten? Met een animatie breng je jouw boodschap nog beter over naar je bezoekers. Van micro-animaties to volledige uitleg video's, wij maken ze.

Onderhoud

Het gezegde luidt: ‘never change a winning team’. Toch heeft ieder winnend team onderhoud nodig. Websites en applicaties moeten goed onderhouden worden; ze zijn namelijk vaak van levensbelang voor je organisatie.

Meer weten? Bel met onze frontend developer Mike.

info@appademic.nl
050 211 0070
Appademic Medewerker