Wat we doen

Wij bedenken, ontwerpen en ontwikkelen websites en apps, van idee tot succes.
Websites

Een website die het verschil gaat maken

WORDPRESS SPECIALIST

Appademic is erg bedreven in het op maat maken van een WordPress CMS website. WordPress is een uiterst flexibel content management systeem, waarmee je op een eenvoudige manier zelf de inhoud van je website kunt beheren. Momenteel is WordPress het populairste en snelst groeiende CMS.

LARAVEL DEVELOPMENT

Laravel is het meest populaire open-source PHP framework van dit moment (en van de toekomst). De eerste versie van Laravel verscheen in 2011 en is opgezet als solide PHP framework voor de toekomst.

Door onze lange ervaring hebben wij ervaring met niet alleen Laravel 5, maar hebben wij ook ruime ervaring met Laravel 4. Wilt u uw huidige applicatie migreren van Laravel 4 naar Laravel 5 dan kunnen wij u daar bij ondersteunen.

Slide Background
Apps

Apps zijn een onmisbaar onderdeel van ons dagelijks leven

Bespaar tijd, papier, arbeidskrachten, geld en het vergroot de tevredenheid van medewerkers in uw bedrijf. Procesoptimalisatie apps zijn een uitstekend hulpmiddel om procesoptimalisatie op verschillende locaties te bereiken. Native of een hybride app, we gaan een stap verder, en ontwikkelen een app die doordacht handig is.

NATIVE

Een platform afhankelijke versie van een toepassing voor een smartphone. Deze applicatie’s worden gedistribueerd via een centrale store. Het grote voordeel is dat je maximaal gebruik van alle beschikbare functionaliteiten van het apparaat en de hogere snelheid.

HYBRIDE

Dit is in basis een mobiele versie van een website. Er wordt gebruik gemaakt van HTML, Javascript en platform afhankelijke functionaliteit. Per platform (Apple iOS, Android, Windows mobile) kan er gebruik worden gemaakt van specifieke functionaliteit van dat systeem.

Slide Background
Vormgeving

Een huisstijl die het verschil gaat maken

We creëren een volledige huisstijl. Bij het ontwerp van je huisstijl kijkt Appademic naar je doelgroep, je concurrenten, je strategie. Zo bepalen we in overleg de gewenste uitstraling. Meestal is de huisstijl gebaseerd op het logo. Je logo wordt op originele wijze en consequent doorgevoerd in je briefpapier, op je enveloppen enzovoort. We ontwerpen dan verschillende versies van je huisstijl en je kiest dan zelf de huisstijl die je het mooiste vindt.

Slide Background
Onderhoud

Stilstand is achteruitgang

Uiteraard stopt de ontwikkeling van de website niet bij de oplevering. Doorlopend zullen ideeën worden verwerkt en zal het nodig kunnen zijn om hierover advies te vragen. Door de snelle ontwikkelingen op technisch vlak en door trends kan het nodig zijn om het technisch onderhoud regelmatig te laten verzorgen.

Slide Background