Over ons

Appademic bouwt maatwerk websites en applicaties voor ambitieuze organisaties die online willen excelleren. De Appademic-familie bestaat uit gedreven professionals met kennis van zaken. We blinken uit in het bouwen van websites, web-apps en mobiele apps. 

Contact

Appademic
Radesingel 47
9711 EH Groningen

050 211 0070
info@appademic.nl

Studieboeken wereldwijd beschikbaar maken voor iedereen

Voor een vast bedrag per maand digitaal toegang tot alle studieboeken.

BUKU biedt je digitaal toegang tot een groeiend aantal studieboeken. Gebruik niet alleen de boeken die op jouw boekenlijst staan, maar ieder boek dat jou helpt bij je studie, onderzoek of vakgebied.

Neem direct contact op

Enorm aanbod in studieboeken voor een vast bedrag per maand.

In de trein, op een bankje in het park of in de wachtkamer bij de tandarts. Met BUKU heb jij altijd en overal toegang tot je studieboeken. Studeren kan wanneer het jou uitkomt en je hebt alles direct bij de hand.

BUKU is een online streaming boekendienst waarmee studenten van verschillende hogescholen en universiteiten gemakkelijk online toegang hebben tot hun studieboeken. Naast de studieboeken voor hun eigen opleiding hebben zij ook toegang tot een enorme portal aan boeken waarmee hun kennis verbreed kan worden.

Alle studieboeken zijn gemakkelijk te lezen vanaf desktop, smartphone of tablet. Het enige wat je nodig hebt is een abonnement. Wij bieden gemak en verenigen studenten tijdens hun studententijd door deze unieke manier van studeren. Daarnaast brengt Buku uitgeverijen, scholen en hun studenten samen om optimaal te profiteren van alle studie mogelijkheden.

8 In landen actief
10k+ Gebruikers
BUKU

Native iOS & Android app

Met de native mobiele apps voor iOS en Android kunnen gebruikers van BUKU ook offline hun studieboeken gebruiken. Ook bevat de app van BUKU handige functionaliteiten zoals de ingebouwde voorleesfunctie zodat je niet zelf hoeft te lezen.

Je kunt van ieder boek de tekst- en achtergrondinstellingen aanpassen naar jouw voorkeur. Je kunt kiezen een groter of kleiner lettertype en een helder of zachter beeld. Zo creëer je een eigen optimale leeservaring.

Recente projecten.

Werkman

Website, vormgeving & fotografie
Mike Milian de Jong
Maurice Derksema
Alexander Postma

Team050

Web app, website & vormgeving
Mike Milian de Jong
Robin Folkersma
Maurice Derksema
Alexander Postma
+2

Meerwold: Eten & Drinken

Huisstijl, menukaart & website
Arnoud Dagelet
Mike Milian de Jong
Maurice Derksema

Vera & Simplon

Narrowcasting
Pepijn Koning
Mike Milian de Jong

Machielsen

Website
Maurice Derksema
Mike Milian de Jong

Wil je samenwerken met Appademic?

Met je organisatie heb je duidelijke doelen. Je bent op zoek naar partner die jouw ambities waar kan maken. Dat is Appademic. We bouwen maatwerk websites en applicaties voor ambitieuze organisaties die online willen excelleren.

Offerte aanvragen

Meer weten over websites? Bel met onze frontend developer Mike.

info@appademic.nl
050 211 0070
Appademic Medewerker