Over ons

Appademic bouwt maatwerk websites en applicaties voor ambitieuze organisaties die online willen excelleren. De Appademic-familie bestaat uit gedreven professionals met kennis van zaken. We blinken uit in het bouwen van websites, web-apps en mobiele apps. 

Contact

Appademic
Radesingel 47
9711 EH Groningen

050 211 0070
info@appademic.nl

BUKU

Studieboeken wereldwijd beschikbaar maken voor iedereen

Voor een vast bedrag per maand digitaal toegang tot alle studieboeken. BUKU biedt je digitaal toegang tot een groeiend aantal studieboeken. Gebruik niet alleen de boeken die op jouw boekenlijst staan, maar ieder boek dat jou helpt bij je studie, onderzoek of vakgebied.

Enorm aanbod in studieboeken voor een vast bedrag per maand.

In de trein, op een bankje in het park of in de wachtkamer bij de tandarts. Met BUKU heb jij altijd en overal toegang tot je studieboeken. Studeren kan wanneer het jou uitkomt en je hebt alles direct bij de hand.

BUKU is een online streaming boekendienst waarmee studenten van verschillende hogescholen en universiteiten gemakkelijk online toegang hebben tot hun studieboeken. Naast de studieboeken voor hun eigen opleiding hebben zij ook toegang tot een enorme portal aan boeken waarmee hun kennis verbreed kan worden.

Alle studieboeken zijn gemakkelijk te lezen vanaf desktop, smartphone of tablet. Het enige wat je nodig hebt is een abonnement. Wij bieden gemak en verenigen studenten tijdens hun studententijd door deze unieke manier van studeren. Daarnaast brengt Buku uitgeverijen, scholen en hun studenten samen om optimaal te profiteren van alle studie mogelijkheden.

Opdrachtgever BUKU

Branche Educatie

Producten Huisstijl, website, App & web app

Ga naar website

BUKU maakt je studieleven completer, makkelijker en efficiënter.

Met alles wat we bieden is BUKU zoveel meer dan gewoon ‘het papieren boek achter glas’.

Aantekeningen maken, teksten markeren en je eigen boekenlijst samenstellen + delen zorgt ervoor dat jij voorbereid te werk gaat tijdens je studie. Om het studeren je zo gemakkelijk mogelijk af te laten gaan kun je met BUKU je leesinstellingen aanpassen naar jouw voorkeur. Door de offline ondersteuning kun je overal ter wereld op ieder moment je studieboeken gebruiken.

Impact in de wereld creëren door studieboeken toegankelijk te maken voor iedereen.

Studenten wereldwijd hebben studiemateriaal nodig om kennis en vaardigheden te ontwikkelen die de mogelijkheden in het leven vergroten. Helaas, voor 90% van de studenten blijft dit materiaal ontoegankelijk en onbetaalbaar. In veel landen is de standaard dat honderd studenten samen één fysiek boek te gebruiken. Een situatie die wat ons betreft tot het verleden behoort.

Samen met onze partners in de uitgeverswereld en met onze digitale oplossing geven we iedere individuele student betaalbare online en offline toegang tot duizenden titels voor hun studie, persoonlijke- en professionele ontwikkeling.

Overal, altijd.

Lijkt het jou leuk om samen met ons te sprinten en een top notch digitaal product te ontwikkelen?

De website van Appademic maakt gebruik van cookies.