Over ons

Appademic bouwt maatwerk websites en applicaties voor ambitieuze organisaties die online willen excelleren. De Appademic-familie bestaat uit gedreven professionals met kennis van zaken. We blinken uit in het bouwen van websites, web-apps en mobiele apps. 

Contact

Appademic
Radesingel 47
9711 EH Groningen

050 211 0070
info@appademic.nl

Waarom we zweren bij maatwerk?

Dankzij maatwerk kunnen we iedere website, applicatie of animatie naadloos laten aansluiten op jouw wensen, eisen en voorwaarden.

De Appademic-familie bestaat uit gedreven professionals met kennis van zaken. We blinken uit in het bouwen van websites, web-apps en mobiele apps. Onze developers programmeren in Laravel en WordPress. Wij betrekken je bij ons design- en ontwikkelproces. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Het design- en ontwikkelproces begint met een intake waarbij we jouw organisatie doorgronden. Wat wil je bereiken? Wat zijn je doelen op de korte en lange termijn? Welk probleem moeten we oplossen? Op basis van onze intake maken we een concept. We zorgen ervoor dat dit concept naadloos aansluit op de doelen die je hebt gesteld.

Nadat we voldoende feedback hebben verzameld, kunnen we vanuit het concept aan de slag met het eindproduct. Tijdens deze ontwikkelfase plannen we feedbackmomenten in. Jouw feedback is onmisbaar, want niemand kent jouw organisatie beter dan jijzelf.

Ontmoet het team

Appademic is gebouwd op vrijheid en vertrouwen. Alle medewerkers krijgen de vrijheid om te doen waar ze blij van worden en waar ze goed in zijn. Iedereen krijgt het vertrouwen om zelfstandig te werken.

Dankzij onze cultuur is iedereen betrokken en zet het hele team een stapje extra voor iedere klant.

Team effort.

Maurice Derksema

Designer / CEO

Mike Milian de Jong

Developer

Robin Folkersma

Developer

Pepijn Koning

CTO

Steven Koffijberg

Developer

Niels Lanting

Developer

Roelof Kallenkoot

Developer

Sergen Nurel

Developer

Alexander Postma

Developer

Mr. Unknown

Developer

Arnoud Dagelet

Designer

Rick Schoterman

Developer

Rob Kuijlenburg

Developer

Rick Johannes

Developer

Sean Unett

Developer

Wat we doen

Websites

Een goede website is de basis voor iedere succesvolle onderneming. Wij ontwikkelen en bouwen websites die jou ondersteunen bij het realiseren van je bedrijfsdoelstellingen.

Mobiele apps

Wil je altijd binnen handbereik van je klant zijn of met een mobiele app een betere interactie met je doelgroep? Als je een app wilt laten maken, zoek je een ervaren en deskundige appbouwer.

Vormgeving

Wat je ook doet, design is altijd de basis. En een krachtig design is het halve werk. Dit geldt voor je logo en huisstijl, maar net zo goed voor je website of mobiele app.

Web apps

Is jouw organisatie klaar voor de toekomst? Efficiënte bedrijfsprocessen zijn van levensbelang. Met een web-app kunnen alle processen gebundeld worden in één tool.

Lijkt het jou leuk om samen met ons te sprinten en een top notch digitaal product te ontwikkelen?

De website van Appademic maakt gebruik van cookies.