Over ons

Appademic bouwt maatwerk websites en applicaties voor ambitieuze organisaties die online willen excelleren. De Appademic-familie bestaat uit gedreven professionals met kennis van zaken. We blinken uit in het bouwen van websites, web-apps en mobiele apps. 

Contact

Appademic
Radesingel 47
9711 EH Groningen

050 211 0070
info@appademic.nl

KEI-WEEK

De KEI-week is de algemene introductieweek voor alle aankomende eerstejaars- en doorstroomstudenten van de Hanzehogeschool Groningen, Rijksuniversiteit Groningen, Academie Verloskunde Groningen en NHL Stenden Hogeschool te Groningen.

Neem direct contact op

Elk jaar een nieuw jasje

Sinds 2017 hebben we een fijne samenwerking met de KEI-week. We ontwikkelen zowel de app als de website. Elk jaar heeft de KEI-week een nieuw thema. Het is belangrijk dat dit thema doorgevoerd wordt in de digitale uitingen.

De KEI-week was in eerste instantie op zoek naar een betrouwbare website ontwikkelaar. We zijn begonnen met de bouw van de nieuwe website. Al snel volgde de vraag om deelnemers van de KEI-week nog sneller en beter van informatie te voorzien tijdens de introductieweek. We hebben daarom een mobiele app ontwikkeld waarin alle informatie overzichtelijk terug te vinden is en kunnen de KEI-week deelnemers op de hoogte worden gehouden via push berichten.

KEI-week

De KEI-week app is een hybride app

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom de KEI-week, filmpjes en foto’s bekijken of het programma van de KEI-week en alle studentenorganisaties ontdekken? Dat kan met de handige KEI-week app!

Een hybride app lijkt voor de gebruiker op een native app. Zo worden ze allebei via de App Store en Play Store gedownload. Het verschil is dat een hybride mobiele app eigenlijk een weergave van een webpagina is, en een native app echt een apart programma is.

Recente projecten.

Werkman

Website, vormgeving & fotografie
Mike Milian de Jong
Maurice Derksema
Alexander Postma

Team050

Web app, website & vormgeving
Mike Milian de Jong
Robin Folkersma
Maurice Derksema
Alexander Postma
+2

Meerwold: Eten & Drinken

Huisstijl, menukaart & website
Arnoud Dagelet
Mike Milian de Jong
Maurice Derksema

Vera & Simplon

Narrowcasting
Pepijn Koning
Mike Milian de Jong

Machielsen

Website
Maurice Derksema
Mike Milian de Jong

Wil je samenwerken met Appademic?

Met je organisatie heb je duidelijke doelen. Je bent op zoek naar partner die jouw ambities waar kan maken. Dat is Appademic. We bouwen maatwerk websites en applicaties voor ambitieuze organisaties die online willen excelleren.

Offerte aanvragen

Meer weten over websites? Bel met onze frontend developer Mike.

info@appademic.nl
050 211 0070
Appademic Medewerker