Over ons

Appademic bouwt maatwerk websites en applicaties voor ambitieuze organisaties die online willen excelleren. De Appademic-familie bestaat uit gedreven professionals met kennis van zaken. We blinken uit in het bouwen van websites, web-apps en mobiele apps. 

Contact

Appademic
Radesingel 47
9711 EH Groningen

050 211 0070
info@appademic.nl

KEI-week

De KEI-week is de algemene introductieweek voor alle aankomende eerstejaars studenten in Groningen.

Elk jaar een nieuw jasje

Sinds 2017 hebben we een fijne samenwerking met de KEI-week. We ontwikkelen zowel de app als de website. Elk jaar heeft de KEI-week een nieuw thema, dit thema wordt elk jaar doorgevoerd op de website en app.

De KEI-week was in eerste instantie op zoek naar een betrouwbare website ontwikkelaar. We zijn begonnen met de bouw van de nieuwe website. Al snel volgde de vraag om deelnemers van de KEI-week nog sneller en beter van informatie te voorzien tijdens de introductieweek. We hebben daarom een mobiele app ontwikkeld waarin alle informatie overzichtelijk terug te vinden is. Via deze app kunnen de KEI-week deelnemers op de hoogte worden gehouden via push meldingen.

Via de app is het ook mogelijk om het actuele saldo van je bandje in te zien en saldo op dit bandje te zetten. Hiermee wordt betaald op de gehele KEI-week.

De deelnemers blijven via de app op de hoogte van nieuwtjes, het programme en kunnen studentenorganisaties ontdekken. Ook zijn er veel verschillende kortingscoupons te vinden. We ontwikkelen de KEI-week app voor zowel iOS als Android.

Slimme geautomatiseerde groepsindeling

De indeling van de KEI-groepjes is elk jaar een grote puzzel en hersenbreker voor de organisatie van de KEI-week. Samen met de KEI-week hebben we gewerkt aan een systeem waarmee de groepsindeling geautomatiseerd is. Dit jaar heeft dit systeem voor het eerst zijn werk gedaan en zo is het indelen van de KEI-groepjes makkelijker dan ooit.

Er wordt rekening gehouden met allerlei parameters, zo wordt er bijvoorbeeld een goede verdeling gemaakt tussen de verschillende geslachten en zijn minderjarigen nooit alleen in een groepje. De late inschrijvers worden daarnaast meteen in een groepje geplaatst, zo kunnen ze na aanmelden meteen in de app zien bij wie ze in het groepje zitten.

Opdrachtgever KEI-week

Branche Evenementen

Producten Mobiele app, vormgeving & website

Ga naar website

Lijkt het jou leuk om samen met ons een innovatief digitaal product te ontwikkelen?

De website van Appademic maakt gebruik van cookies.