Over ons

Appademic bouwt maatwerk websites en applicaties voor ambitieuze organisaties die online willen excelleren. De Appademic-familie bestaat uit gedreven professionals met kennis van zaken. We blinken uit in het bouwen van websites, web-apps en mobiele apps. 

Contact

Appademic
Radesingel 47
9711 EH Groningen

050 211 0070
info@appademic.nl

Slimme automatisering: Groepsindeling bij de KEI-week vereenvoudigd

Al sinds 2017 werken we nauw samen met de KEI-week, de introductieweek voor studenten in Groningen. Als trotse partner van de KEI-week hebben we een belangrijke rol die zowel de ontwikkeling van de officiële website als de ontwikkeling van de KEI-week app omvat.

De app voorziet deelnemers van actuele nieuwtjes, het programma en informatie over diverse studentenorganisaties. Bovendien biedt het een schat aan kortingscoupons, waardoor deelnemers het maximale uit hun KEI-week kunnen halen.

Pushmeldingen houden deelnemers op de hoogte. Ook kunnen de gebruikers het saldo van hun KEI-bandje bekijken en bijvullen. Hiermee wordt tijdens de KEI-week betaald.

Groepsindeling geautomatiseerd

Een opmerkelijke mijlpaal van dit jaar is de ingebruikname van ons geautomatiseerde groepsindelingssysteem, ontwikkeld in nauwe samenwerking met de KEI-week. Elk jaar is het vormen van de KEI-groepjes een complexe (handmatige) puzzel, maar dit jaar was dit een fluitje van een cent. Voor het eerst hebben we dit geautomatiseerde systeem ingezet, wat de groepsindeling soepeler dan ooit heeft laten verlopen.

Dit innovatieve systeem houdt rekening met diverse parameters, zoals een evenwichtige verdeling van de verschillende geslachten en de garantie dat minderjarige deelnemers nooit alleen in een groepje terechtkomen. Late inschrijvers worden naadloos ingedeeld in de bestaande groepen, waardoor ze direct na aanmelding in de app kunnen ontdekken wie hun medegroepsleden zijn.

Voortdurende samenwerking

We zijn trot om op technologisch gebied een bijdrage te leveren aan de KEI-week, om zo alle nieuwe studenten een vliegende start te geven in Groningen.

Pepijn Koning

Pepijn Koning

Pepijn is CTO van Appademic en geeft regelmatig een kijkje in de keuken.

De website van Appademic maakt gebruik van cookies.