Over ons

Appademic bouwt maatwerk websites en applicaties voor ambitieuze organisaties die online willen excelleren. De Appademic-familie bestaat uit gedreven professionals met kennis van zaken. We blinken uit in het bouwen van websites, web-apps en mobiele apps. 

Contact

Appademic
Radesingel 47
9711 EH Groningen

050 211 0070
info@appademic.nl

Stadshavens, Gemeente Groningen

Ontdek de verborgen verhalen van de nieuwe wijk Stadshavens in Groningen

Langs het Eemskanaal in de stad Groningen verrijst de komende jaren een eigenzinnige stadswijk aan het water: Stadshavens. In opdracht van de Gemeente Groningen hebben we een audiotour met bijbehorende web-app ontwikkeld.

Maak kennis met de nieuwe wijk Stadshavens

Voor de nieuwe Groningse wijk Stadshavens hebben we een audiotour ontwikkeld waarmee je een kijkje kunt nemen in het verleden en het toekomst. Deze audiotour is ontworpen met als doel om geïnteresseerden te informeren en te betrekken bij de ontwikkeling van het gebied.

Met de door ons ontwikkelde web-app kun je op een unieke manier kennis maken met deze prachtige nieuwe wijk en ontdekken wat de toekomst van dit stuk stad gaat brengen. Pak simpelweg je telefoon en maak een wandeling door de wijk terwijl je luistert naar de fascinerende verhalen en interessante weetjes over de omgeving. In het gebied zijn QR codes geplaatst waarmee je de audiotour kan starten.

Opdrachtgever Stadshavens, Gemeente Groningen

Branche Overheid

Producten Web app

Open de audiotour

Verken de geschiedenis, het heden en de toekomst van de nieuwe wijk Stadshavens

De web-app is geoptimaliseerd voor smartphones, waardoor je een naadloze en boeiende ervaring hebt. Zo kun je op je eigen tempo kennis maken met deze  moderne, dynamische wijk en alle spannende nieuwe ontwikkelingen die eraan zitten te komen.

Als Gronings bedrijf zijn we trots dat we deze audiotour hebben mogen ontwikkelen. De audiotour zal de komende jaren actueel worden gehouden zodra er nieuwe ontwikkelingen plaats (gaan) vinden.

Wil jij ook samen met ons een innovatief digitaal product ontwikkelen?

De website van Appademic maakt gebruik van cookies.