Over ons

Appademic bouwt maatwerk websites en applicaties voor ambitieuze organisaties die online willen excelleren. De Appademic-familie bestaat uit gedreven professionals met kennis van zaken. We blinken uit in het bouwen van websites, web-apps en mobiele apps. 

Contact

Appademic
Radesingel 47
9711 EH Groningen

050 211 0070
info@appademic.nl

Werkman

Vanaf de Grote Markt trekt WERKMAN meteen je aandacht. Bij WERKMAN kan je eten, drinken, dansen en werken in één gebouw. WERKMAN is geïnspireerd op kunstenaar Hendrik Nicolaas Werkman.

Dit zie je terug in alles, de gerechten zijn als kunstwerken en het interieur een schilderij. Lunchen en dineren doe je door het gehele gebouw. Boven in het gebouw is ruimte om te werken met voorzieningen als stopcontacten.

Oude idealen en nieuwe initiatieven.

De opdracht van WERKMAN was helder: De nieuwe website moest aansluiten bij het concept in de zaak. Er is veel aandacht besteed aan vormgeving en het laten terugkomen van uitingen van kunstenaar Hendrik Nicolaas Werkman. Dit kun je onder andere terugvinden in de hoofdnavigatie van de website en op verschillende pagina’s zijn er elementen die je ook als decoratie terugziet in WERKMAN.

Fotografie

Naast de website hebben we ook de foto’s gemaakt van de nieuwe zaak die WERKMAN gaat gebruiken voor marketing doeleinden.

Meer vormgeving projecten

Team050

Web app, website & vormgeving
Mike Milian de Jong
Robin Folkersma
Maurice Derksema
Alexander Postma
+2

Meerwold: Eten & Drinken

Huisstijl, menukaart & website
Arnoud Dagelet
Mike Milian de Jong
Maurice Derksema

Wil je samenwerken met Appademic?

Met je organisatie heb je duidelijke doelen. Je bent op zoek naar partner die jouw ambities waar kan maken. Dat is Appademic. We bouwen maatwerk websites en applicaties voor ambitieuze organisaties die online willen excelleren.

Offerte aanvragen

Meer weten over websites? Bel met onze frontend developer Mike.

info@appademic.nl
050 211 0070
Appademic Medewerker