Over ons

Appademic bouwt maatwerk websites en applicaties voor ambitieuze organisaties die online willen excelleren. De Appademic-familie bestaat uit gedreven professionals met kennis van zaken. We blinken uit in het bouwen van websites, web-apps en mobiele apps. 

Contact

Appademic
Radesingel 47
9711 EH Groningen

050 211 0070
info@appademic.nl

WERKMAN

WERKMAN in Groningen: eten, drinken, dansen en werken.

Vanaf de Grote Markt trekt WERKMAN meteen je aandacht. Bij WERKMAN kan je eten, drinken, dansen en werken in één gebouw. WERKMAN is geïnspireerd op kunstenaar Hendrik Nicolaas Werkman. Dit zie je terug in alles, de gerechten zijn als kunstwerken en het interieur een schilderij. Lunchen en dineren doe je door het gehele gebouw.

Oude idealen en nieuwe initiatieven.

De opdracht van WERKMAN was helder: De nieuwe website moest aansluiten bij het concept in de zaak. Dit kun je onder andere terugvinden in de hoofdnavigatie van de website en op verschillende pagina’s zijn er elementen die je ook als decoratie terugziet in WERKMAN.

WERKMAN is er voor iedereen, op de mooiste locatie van Groningen. Geïnspireerd op het werk en leven van de Groningse drukker en kunstenaar Hendrik Nicolaas Werkman. Kijk eens om je heen: ons kleurrijke interieur ademt WERKMAN. Bij WERKMAN herleven oude idealen en ontstaan nieuwe initiatieven. Lunchen en dineren doe je wanneer het jou uitkomt.

Eten, drinken, dansen en werken doe je samen met WERKMAN. WERKMAN is de nieuwe huiskamer van Groningen: nuchter en no-nonsense.

Opdrachtgever WERKMAN

Branche Horeca

Producten Website, vormgeving & fotografie

Ga naar website

Fotografie

Naast de website hebben we ook de foto’s gemaakt van de nieuwe zaak die WERKMAN gaat gebruiken voor marketing doeleinden.

Lijkt het jou leuk om samen met ons te sprinten en een top notch digitaal product te ontwikkelen?

De website van Appademic maakt gebruik van cookies.