Over ons

Appademic bouwt maatwerk websites en applicaties voor ambitieuze organisaties die online willen excelleren. De Appademic-familie bestaat uit gedreven professionals met kennis van zaken. We blinken uit in het bouwen van websites, web-apps en mobiele apps. 

Contact

Appademic
Radesingel 47
9711 EH Groningen

050 211 0070
info@appademic.nl

Nieuwe website Noord Nederlands Orkest online

Het Noord Nederlands Orkest lanceerde onlangs een volledig nieuwe website. Het digitale huis van Nederlands oudste professionele symfonieorkest heeft een volledig nieuw uiterlijk gekregen en is nu goed te bezoeken op mobiele apparaten.Aan de komst van de nieuwe website is een lang traject vooraf gegaan. Enkele jaren geleden ontstond binnen NNO de wens om de verouderde website fors op de schop te nemen. De oude website was niet gebruiksvriendelijk en niet geschikt voor je smartphone en tablet.

Voor de nieuwe website heeft Appademic het grafisch ontwerp en het front-end werk uitgevoerd. Daarnaast heeft Appademic de migratie naar een nieuw CMS verzorgd en deze naar wens ingericht.

Bekijk de nieuwe website op www.nno.nu.

Alexander

Alexander Postma

Even voorstellen, ik ben CTO van Appademic. De artikelen die ik plaatst gaan over het algemeen over software development maar ik vind het ook leuk om jullie op de hoogte te brengen van wat er zich bij ons op kantoor afspeelt.

De website van Appademic maakt gebruik van cookies.