Over ons

Appademic bouwt maatwerk websites en applicaties voor ambitieuze organisaties die online willen excelleren. De Appademic-familie bestaat uit gedreven professionals met kennis van zaken. We blinken uit in het bouwen van websites, web-apps en mobiele apps. 

Contact

Appademic
Radesingel 47
9711 EH Groningen

050 211 0070
info@appademic.nl

Narrowcasting op maat

Door middel van narrowcasting kun je je doelgroep doelgericht bereiken. Voor poppodia’s Vera en Simplon in Groningen hebben wij een narrowcasting systeem op maat ontwikkeld.

Evenementen promoten door middel van slimme narrowcasting

Simplon & Vera zijn belangrijke poppodia’s in Groningen. Beide locaties ontvangen wekelijks vele bezoekers voor een divers aanbod aan optredens. Per genre verschilt de doelgroep, om hierop in te spelen is een “slim” narrowcasting systeem ontwikkeld.

Slimme narrowcasting

Ter promotie van optredens en diverse acties hangen er in beide poppodia’s diverse schermen waarop content getoond kan worden. De aanbevolen evenementen die op de schermen worden weergegeven aan de bezoekers worden afgestemd op de optredens die plaatsvinden.

Gerelateerde aanbevelingen

Het narrowcasting systeem wat wij voor Simplon & Vera ontwikkeld hebben houdt namelijk rekening met de optredens die op een bepaalde avond plaatsvinden. Zo zullen er tijdens een hiphop optreden automatisch evenementen uit hetzelfde genre getoond worden.

Narrowcasting gekoppeld met bestaand CMS

Doordat we het systeem gekoppeld hebben aan de al bestaande websites is dit een volledig automatisch systeem. Zodra een optreden is toegevoegd aan de website zal het systeem automatisch gerelateerde optredens tonen op een geschikt moment. Dit scheelt veel tijd. Dat noemen wij pas slim!

Meer web app projecten

BUKU

Huisstijl, website, App & web app
Roelof Kallenkoot
Niels Lanting
Alexander Postma
Robin Folkersma
Arnoud Dagelet
+3

Team050

Web app, website & vormgeving
Mike Milian de Jong
Robin Folkersma
Maurice Derksema
Alexander Postma
+2

Wil je samenwerken met Appademic?

Met je organisatie heb je duidelijke doelen. Je bent op zoek naar partner die jouw ambities waar kan maken. Dat is Appademic. We bouwen maatwerk websites en applicaties voor ambitieuze organisaties die online willen excelleren.

Offerte aanvragen

Meer weten over websites? Bel met onze frontend developer Mike.

info@appademic.nl
050 211 0070
Appademic Medewerker