Over ons

Appademic bouwt maatwerk websites en applicaties voor ambitieuze organisaties die online willen excelleren. De Appademic-familie bestaat uit gedreven professionals met kennis van zaken. We blinken uit in het bouwen van websites, web-apps en mobiele apps. 

Contact

Appademic
Radesingel 47
9711 EH Groningen

050 211 0070
info@appademic.nl

Team050

Laagdrempelige, flexibele en doelgerichte begeleiding aan kinderen en jongeren met inzet van jonge professionals.

Team050 biedt laagdrempelige, flexibele en doelgerichte begeleiding aan kinderen en jongeren met inzet van jonge professionals. Hierin zoeken wij altijd naar de juiste match tussen cliënt en begeleider.

Bij het begin beginnen: eerst een nieuwe website

Voor de nieuwe website van Team050 hebben we sterk gekeken naar het doel en de cultuur van de organisatie. Team050 is een maatschappelijke organisatie. Deze mensen zetten zich onvermoeibaar in voor kinderen en jongeren.
Deze energie wilden we absoluut laten terugkomen in hun nieuwe website. En dat is gelukt: Team050 heeft nu een kleurrijke, gebruiksvriendelijke en duidelijke website.

Efficiëntere bedrijfsprocessen met de web app Klik

Team050 had daarnaast een interne web-app nodig voor verschillende doeleinden. Daarom hebben we Klik ontworpen en ontwikkeld. In eerste instantie is Klik een matchingsysteem. Zo kunnen begeleiders en cliënten aan elkaar worden gekoppeld. Dit gebeurt op basis van verschillende variabelen.

Daarnaast kunnen verschillende gegevens worden vastgelegd in Klik, zoals personeelsgegevens. Medewerkers kunnen Klik ook gebruiken voor het plannen van meetings. We hebben een flexibele web-app gebouwd, die precies paste bij de bedrijfsprocessen en wensen van Team050.

Opdrachtgever Team050

Branche Zorg

Producten Web app, website & vormgeving

Ga naar website

In goede samenwerking de juiste stijl ontwikkelen

Als maatschappelijke organisatie heeft Team050 weinig kennis in huis over websites, automatisering en communicatie. Toen we bij Appademic aanklopten voor ondersteuning bij onze website ontstond een mooie samenwerking. In de afgelopen paar jaren hebben zij onze organisatie goed leren kennen. Dit heeft zich niet alleen vertaald naar een nieuwe huisstijl en een onwijs toffe website die precies bij ons past, maar ook een groeiende web app die tijdrovende werkprocessen voor ons automatiseert. Appademic denkt mee en laat onze ideeën, die vaak nog weinig concreet zijn, levend worden door leiding te geven en de juiste vragen aan ons te stellen. Inmiddels zijn zij onze raadgever voor vele kleine vragen over bijvoorbeeld sociale media en communicatie naar onze werknemers.

Anne Hueting – Team050

Lijkt het jou leuk om samen met ons te sprinten en een top notch digitaal product te ontwikkelen?

De website van Appademic maakt gebruik van cookies.