Over ons

Appademic bouwt maatwerk websites en applicaties voor ambitieuze organisaties die online willen excelleren. De Appademic-familie bestaat uit gedreven professionals met kennis van zaken. We blinken uit in het bouwen van websites, web-apps en mobiele apps. 

Contact

Appademic
Radesingel 47
9711 EH Groningen

050 211 0070
info@appademic.nl

Meerdere accounts in Instagram app

Goed nieuws voor iedereen die naast zijn eigen Instagram-account ook een apart account voor zijn werk, hondje of  een ander side-project heeft. Want vanaf vandaag heeft de Instagram-app eindelijk ondersteuning voor meerdere accounts, maximaal 5 om precies te zijn.

Het social foto network kondigde de functie maandagavond aan. Het is vanaf nu mogelijk om via het opties-scherm in te loggen op meerdere accounts. Pushmeldingen zijn nog niet per account in te stellen.

Een extra account toevoegen gaat als volgt: Ga naar het profiel-tabblad

  • Tik op het tandwiel rechtsboven voor opties
  • Kies helemaal onderaan voor Account toevoegen
  • Je kunt nu via het profiel-tabblad bovenaan tussen accounts switchen

meerdere-accounts-instagram

Je ontvangt pushmeldingen van alle accounts. Voor iedere melding staat tussen haakjes om welk account het gaat, zo zijn notificaties van verschillende accounts makkelijk te herkennen. Het is nog niet mogelijk om pushmeldingen per account aan of uit te zetten, voorlopig is het alles of niets. Instagram zegt dat de uitrol van de functie deze week voltooid is.

Appademic

Appademic

Appademic bouwt maatwerk websites en applicaties voor ambitieuze organisaties die online willen excelleren.

De website van Appademic maakt gebruik van cookies.