Over ons

Appademic bouwt maatwerk websites en applicaties voor ambitieuze organisaties die online willen excelleren. De Appademic-familie bestaat uit gedreven professionals met kennis van zaken. We blinken uit in het bouwen van websites, web-apps en mobiele apps. 

Contact

Appademic
Radesingel 47
9711 EH Groningen

050 211 0070
info@appademic.nl

Wij gaan verhuizen!

Appademic groeit uit haar jasje en gaat daarom het Hampshire Hotel Centre verlaten. Geen verhuiswagens nodig, want we verhuizen naar de overkant van de straat. Ons nieuwe kantoor bevindt zich aan de Radesingel 47, dat op dit moment nog flink verbouwd wordt.

In het nieuwe kantoor is plaats voor ongeveer 25 mensen en heeft een prachtig terras aan het water waarbij we uitkijken over de Oosterhaven. Er is plek voor een grote kantoortuin, vergaderruimte, dakterras, slaapruimte en een ruime keuken.

We verwachten dat we per 1 oktober kunnen verhuizen. De komende tijd zullen we jullie via onze website en social media op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Ben je benieuwd hoe het er in het echt uitziet? Kom dan langs op ons huidige kantoor en we geven je graag een rondleiding!

Voor nu alvast een aantal foto’s hoe het er nu uitziet:

DSC_8297
DSC_8298DSC_8299 DSC_8300 DSC_8305

Appademic

Appademic

Appademic bouwt maatwerk websites en applicaties voor ambitieuze organisaties die online willen excelleren.

De website van Appademic maakt gebruik van cookies.