Over ons

Appademic bouwt maatwerk websites en applicaties voor ambitieuze organisaties die online willen excelleren. De Appademic-familie bestaat uit gedreven professionals met kennis van zaken. We blinken uit in het bouwen van websites, web-apps en mobiele apps. 

Contact

Appademic
Radesingel 47
9711 EH Groningen

050 211 0070
info@appademic.nl

Appademic bouwt web-apps op maat

Is jouw organisatie klaar voor de toekomst?

Zijn de processen van jouw organisatie optimaal ingericht? Als je met verschillende tools en applicaties werkt, kan het zijn dat alle processen afzonderlijk van elkaar goed werken. Maar waarschijnlijk zorgt het niet voor de efficiency die je eigenlijk wilt hebben.

Maak een afspraak

Efficiënte bedrijfsprocessen zijn van levensbelang

Met een webapplicatie kunnen alle processen gebundeld worden in één tool. Een tool waarin arbeidsintensieve processen worden gedigitaliseerd, vereenvoudigd en waar mogelijk geautomatiseerd. Een webapplicatie zorgt voor de efficiency die je zoekt.

Web-apps van Appademic

Het maken van dit type applicatie is een speciale klus. Voor je het weet zit je met een halfbakken pagina die als web-app door moet gaan.

Gelukkig zijn wij er. Wij maken apps op zo’n manier, dat je direct maximale User Experience-punten verdient.

Daarnaast onderhouden we je webapplicatie met liefde. Want dat heeft-ie nodig. Als je er niets aan doet, loop je het risico dat de boel wordt gehackt, en daar wordt niemand gelukkig van. Behalve de hackers, dan. Wij geven je applicatie de benodigde TLC.

We realiseren web-apps volgens een vast proces

De eerste stap is het in kaart brengen van de processen. Om tot de kern te komen, doorgronden we de organisatie. We verzamelen data en we houden een creatieve brainstormsessie.

Op basis van onze onderzoeksresultaten en onze kennis en ervaring schetsen we de ideale situatie en maken we een voorstel. We bedenken een concept.

Nadat we eventuele feedback hebben verwerkt en akkoord hebben gekregen, gaan we aan de slag met het bouwen en ontwikkelen. We ontwikkelen een concept-applicatie. We betrekken je zoveel mogelijk bij het ontwikkelproces en we plannen vaste evaluatiemomenten.

Als het concept is opgeleverd gaan we testen. Dit doen we op een lokale server. Testen is een belangrijke fase. We zijn kritisch op het concept en gaan proactief op zoek naar verbeterpunten.

Na het verwerken van de verbeterpunten is de web-app klaar om in gebruik te nemen. We begeleiden het implementatietraject en zorgen ervoor dat de applicatie vlekkeloos draait.

Goed onderhoud is cruciaal voor een veilige en goed draaiende applicatie. We voeren veiligheidsupdates uit en we monitoren de servers.

Wat is een web-app?

Een web-app, ook wel webapplicatie genoemd, draait niet op een computer of smartphone, maar op een server. Je kunt het zien als een programma dat je niet hoeft te installeren. In plaats daarvan start je je browser op, typ je het adres, en je bent er.

Wij ontwikkelen web-apps met Laravel. We spreken vloeiend Laravel 7 – de huidige versie. Bij ons zitten ook een paar oude rotten in het vak, en die weten nog alles van Laravel 4. Wil je migreren van Laravel 6 naar Laravel 7? Dan kunnen wij daarbij helpen.

Dit type app neemt geen schijfruimte in, omdat-ie op de server draait. Updates heb je snel uitgevoerd. Als je een grote organisatie hebt, duurt het uitrollen van installaties of updates bij programma’s vaak lang. Niet bij web-apps: medewerkers hoeven alleen maar de webbrowser op te starten, et voilà.

Als je met zowel Apple als Windows werkt, is dat ook geen probleem. Dit type applicatie is niet afhankelijk van een besturingssysteem, net als dat websites in principe op ieder systeem draaien.

Samenwerken?

Met je organisatie heb je duidelijke doelen. Je bent op zoek naar partner die jouw ambities waar kan maken. Dat is Appademic. We bouwen maatwerk websites en applicaties voor ambitieuze organisaties die online willen excelleren.

Neem contact op

De website van Appademic maakt gebruik van cookies.