Over ons

Appademic bouwt maatwerk websites en applicaties voor ambitieuze organisaties die online willen excelleren. De Appademic-familie bestaat uit gedreven professionals met kennis van zaken. We blinken uit in het bouwen van websites, web-apps en mobiele apps. 

Contact

Appademic
Radesingel 47
9711 EH Groningen

050 211 0070
info@appademic.nl

Net als bij auto's moet je software onderhouden

Het gezegde luidt: ‘never change a winning team’. Toch heeft ieder winnend team onderhoud nodig. Hetzelfde geldt voor een goedlopende WordPress-website of app. Ook hierbij is structureel onderhoud nodig om de performance en veiligheid te waarborgen.

Maak direct een afspraak

Applicatie-onderhoud

Applicaties moeten goed onderhouden worden; ze zijn namelijk vaak van levensbelang voor je organisatie. Als je de processen van je organisatie centraal hebt ondergebracht in een web-app, draait je organisatie letterlijk op een web-app. En als je geïnvesteerd hebt in een mobiele app, wil je er zeker van zijn dat je applicatie als een zonnetje loopt en dat de eindgebruikers de app optimaal kunnen gebruiken.

Als we het over applicatie-onderhoud hebben, houdt dat in dat we de apps beheren en up-to-date houden. We voeren framework-updates of besturingssysteem-updates door en waarborgen de veiligheid.

Een veilige WordPress-website dankzij onderhoud

Bij Appademic geloven we in WordPress. Dit gebruiksvriendelijke content management system (CMS) is flexibel en stabiel. Het geeft ons de ruimte om uitstekende designs te combineren met een gebruiksvriendelijke backend. Maar onze ervaring heeft ons ook geleerd dat een slecht onderhouden WordPress-website gevoelig is voor malware en populair is bij hackers.

Goede veiligheid is letterlijk van levensbelang voor je website – een ongeluk zit in een klein hoekje. Plug-ins die oud en niet geüpdatet zijn, kunnen een hoop ellende veroorzaken. Een plug-in die niet geüpdatet is, kan een beveiligingslek bevatten. Daardoor kunnen hackers toegang krijgen tot de backend van je website.

De WordPress-specialisten van Appademic zorgen ervoor dat je website goed onderhouden en veilig is. Dat doen we door te monitoren op achterstallige updates en slechte plug-ins. Doordat we structureel en gecontroleerd updates uitvoeren, zorgen we ervoor dat jouw WordPress-website veilig is en blijft.

Performance van je WordPress-website

Omdat we maatwerk leveren, garanderen we een snelle website en clean code. Zo leggen we de basis voor een website die goed gevonden wordt door Google. De snelheid van je website is belangrijker dan ooit: bezoekers haken af als het laden te lang duurt.

De snelheid van je website wordt door allerlei factoren beïnvloed, niet alleen door de code. Misschien publiceer je veel blogs die video’s of grote afbeeldingen bevatten. Dit kan een negatief effect hebben op de laadtijden van je website. Wij beschouwen het als onze taak om dit zo snel mogelijk te constateren en actie te ondernemen.

Jouw website laten doorontwikkelen?

Samen werken we naar de livegang van je nieuwe website. We besteden er met elkaar veel tijd en aandacht aan. Maar soms kom je er na een tijdje achter dat bepaalde functionaliteiten niet het gewenste resultaat hebben. Het kan iets heel simpels zijn, zoals een call to action (CTA) die net niet genoeg opvalt door de kleurstelling.

Wij zijn ervan overtuigd dat de ontwikkeling van je website nooit moet stoppen en dat er altijd ruimte is voor optimalisatie. Ook dat zien we als onderhoud van je WordPress-website.

Maak een afspraak

De website van Appademic maakt gebruik van cookies.