Over ons

Appademic bouwt maatwerk websites en applicaties voor ambitieuze organisaties die online willen excelleren. De Appademic-familie bestaat uit gedreven professionals met kennis van zaken. We blinken uit in het bouwen van websites, web-apps en mobiele apps. 

Contact

Appademic
Radesingel 47
9711 EH Groningen

050 211 0070
info@appademic.nl

Google Cloud WordPress hosting

Wil jij je WordPress hosten in Nederland via Google Cloud?

Het Google Cloud Platform geeft jou toegang tot een van de grootste netwerken ter wereld en je bent verzekerd van minder downtime aangezien je gebruik kunnen maakt van live migraties op virtuele machines.

Probeer nu gratis uit

Google Cloud Eemshaven Groningen

Een aantal noemenswaardige bedrijven die gebruik maken van het Google Cloud Platform (Compute Engine of App Engine) zijn Spotify, HSBC, Home Depot, Snapchat, HTC, Best Buy, Philips, Coca Cola, Domino’s, Feedly, ShareThis, Sony Music en Ubisoft.

Zelfs Apple heeft een aantal van zijn diensten verhuisd van AWS, waarbij er tussen de $400 miljoen en $600 miljoen is uitgegeven aan het Google Cloud Platform; Dit is overigens niet onafhankelijk bevestigd.

Met Kinsta jouw WordPress website op het Google Cloud platform

Kinsta maakte het besluit om de complete infrastructuur naar Google Cloud Platform te verhuizen in het begin van 2016. Dit maakte Kinsta de eerste beheerde WordPress host die exclusief gebruik maakte van het platform.

Gemiddeld worden de sites die op Google Cloud staan tot 200% sneller, stabieler, veiliger en volledig geïsoleerd.

Ontdek Google Cloud WordPress hosting

De website van Appademic maakt gebruik van cookies.