Over ons

Appademic bouwt maatwerk websites en applicaties voor ambitieuze organisaties die online willen excelleren. De Appademic-familie bestaat uit gedreven professionals met kennis van zaken. We blinken uit in het bouwen van websites, web-apps en mobiele apps. 

Contact

Appademic
Radesingel 47
9711 EH Groningen

050 211 0070
info@appademic.nl

Wat betekenen de blauwe vinkjes bij WhatsApp

Met de nieuwe update van WhatsApp vraag je je waarschijnlijk af wat nou die twee blauwe vinkjes betekenen. WhatsApp markeert berichten die de ontvanger gelezen heeft met twee blauwe vinkjes. Dat bevestigt het bedrijf van de populaire chat-app op zijn website. De nieuwe blauwe vinkjes hebben daarmee een andere betekenis dan de al langer bestaande grijze vinkjes.

De twee grijze vinkjes betekenen alleen dat de telefoon van de ontvanger het bericht ontvangen heeft, terwijl een enkel vinkje nog altijd aanduidt dat het bericht verzonden is. Met de komst van de blauwe vinkjes hebben gebruikers van WhatsApp voor het eerst zekerheid dat een bericht gelezen is. De functie werkt ook in groepsgesprekken, wanneer alle deelnemers het bericht hebben gelezen.

De blauwe vinkjes verschijnen alleen als de gebruiker het chatbericht in de app opent; het lezen en vervolgens negeren van berichten via het lockscreen en de notificatiebalk blijven in iOS en Android mogelijk, zo blijkt uit testen.

Lees hier meer over de blauwe vinkjes.

Appademic

Appademic

Appademic bouwt maatwerk websites en applicaties voor ambitieuze organisaties die online willen excelleren.

De website van Appademic maakt gebruik van cookies.