Werken bij Appademic

Appademic is een jonge organisatie gevestigd in het centrum van Groningen. Wij zijn altijd op zoek naar talent en zien in iedereen krachten en kansen. Ben jij op zoek naar een flexibele baan of stage in de IT en wil je werken in een uniek team van professionals? Mail ons of kom langs bij ons op kantoor.

Solliciteren

Stefan Lafontaine

SENIOR FRONT-END DEVELOPER

Toen ik 5 jaren geleden begon bij Appademic, was ik nog maar net begonnen als freelance front-end developer. Vanaf het begin kreeg ik het vertrouwen van Alexander en Maurice. In die tijd heb ik het geluk gehad om meteen voor veel vernieuwende en grote opdrachtgevers te werken. Dit heeft mij enorm ontwikkeld tot op het punt waar we nu staan. Ik mag mezelf met trots senior front-end developer noemen en zal dit ook nog vele jaren met plezier doen!

Maurice Derksema

CEO & Designer

“7 jaar geleden zijn we begonnen met Appademic. In deze tijd zijn we gegroeid van een ‘zolderkamer bedrijfje’ naar een professioneel bedrijf met nog wel altijd dezelfde motivatie als toen. Namelijk elke dag plezier hebben in je werk, zorgen dat je elke dag iets nieuws leert en dingen maken waar je trots op bent. Dat is de cultuur van Appademic die ik elke dag beleef.”

Mike Milian

Front-End Developer

“Het leukste aan werken bij Appademic is de uitdaging die ik krijg bij verschillende opdrachtgevers. En ook de flexibele werktijden. Ik doe dit naast mijn studie en vind het daarom erg prettig dat ik zelf mijn tijden kan indelen. Uiteraard altijd in goed overleg met de klant. Soms ben ik één dag voor een bedrijf aan het werk en soms voor een langere tijd.”

Alexander Postma

CTO & Developer

“Door samen te werken met jonge, creatieve mensen is elke dag weer een positieve uitdaging. Leiding geven aan deze talenten zorgt ervoor dat ik iedere dag gemotiveerd ben om iedereen tot zijn recht te laten komen. Krachten bundelen en tot de beste IT oplossing voor de klant komen is wat mij drijft. 

Wij werken onder andere met de volgende tools

Wil jij onderdeel zijn van een gezellige, IT familie?

De talenten van Appademic begrijpen elkaar en helpen elkaar. Samen ontwikkelen, samen resultaat boeken en samen oplossingen bedenken. Ontdek jouw eigen kracht en kom bij de Appademic family.

Wil jij bij Appademic werken? Solliciteer en kom langs op kantoor! Solliciteren