Over ons

Appademic bouwt maatwerk websites en applicaties voor ambitieuze organisaties die online willen excelleren. De Appademic-familie bestaat uit gedreven professionals met kennis van zaken. We blinken uit in het bouwen van websites, web-apps en mobiele apps. 

Contact

Appademic
Radesingel 47
9711 EH Groningen

050 211 0070
info@appademic.nl

Machielsen

Het vertaalbureau van de toekomst

In de snel veranderende vertaalbranche heeft Machielsen zich gepositioneerd als internationaal content marketing bureau. Een unieke combinatie tussen taal- en marketingkennis. Machielsen is van origine een vertaalbureau, het content marketing bureau is opgericht om te voldoen aan de vraag van klanten van het vertaalbureau. Op dit moment worden beide expertises zo veel mogelijk gecombineerd.

Twee bedrijven, een website, een identiteit

Bij het maken van het design kregen we een duidelijke opdracht. Het design moet een stevige basis leggen voor de toekomst: het samenvoegen van beide bedrijven. De identiteit van Machielsen wijkt af van de standaard vertaalbureaus. Dit hebben we vertaald naar een levendig design dat professioneel en betrouwbaar overkomt en dertig jaar ervaring eer aandoet.

Het design moet de bezoekersstroom sturen

De website is een van de belangrijkste kanalen voor Machielsen. Het vertaalbureau ontvangt dagelijks aanvragen vanaf de website. Dit brengt SEO technisch behoorlijk wat uitdagingen met zich mee. De homepage rankt namelijk voor het belangrijkste keyword “vertaalbureau”. Bezoekers die op de homepage landen, maar niet op zoek zijn naar vertaalbureau gerelateerde informatie, moeten zo snel mogelijk naar de juiste pagina worden geleid. Dit geldt andersom natuurlijk ook.

Opdrachtgever Machielsen

Branche Communicatie

Producten Website

Ga naar website
70k Bezoekers per maand
167% Bezoekersgroei sinds livegang
20 + Offerte aanvragen meer per maand
23% Betere vindbaarheid in Google

Betrokken van kennismaking tot design tot creatie

Vanaf de eerste kennismaking hadden we het gevoel dat we in goede handen waren. We hebben een aantal maanden intensief samengewerkt aan de website van Machielsen. De designfase begon met kritische vragen en een grondige analyse van de website die we toen hadden.

Tijdens de designfase hebben we alle ruimte gehad om feedback te geven. Het definitieve design sluit perfect aan bij wie we zijn en wat we willen uitstralen. De creatiefase verliep heel soepel. De nieuwe website werd in delen opgeleverd, zodat we zelf alvast met de content aan de slag konden.

Ik ben heel blij met het resultaat en de samenwerking. Wij zijn ervan overtuigd dat een website nooit af is. Appademic is onze digitale partner en dat houden we graag zo, we zijn nu druk bezig met onze Duitse site. Ik kan iedereen een samenwerking met Appademic aanbevelen.

Jouke de Jong – Machielsen

Lijkt het jou leuk om samen met ons te sprinten en een top notch digitaal product te ontwikkelen?

De website van Appademic maakt gebruik van cookies.