• Wij zijn Appademic

    Een super enthousiast team van jonge professionals.

Appademic bestaat uit een team van productievelingen. We zijn geen traditioneel bedrijf, maar een platte organisatie met jonge werknemers waarin besluiten regelmatig in teamverband worden genomen en waar veel transparantie en weinig hiërarchie is. Ons kantoor bevindt zich op de hoek van de Radesingel en de Winschoterkade in de binnenstad van Groningen.

Samen een prachtig product maken, daar draait het allemaal om.

Werken bij Appademic

Slide Background

Een eigen werkwijze

Door samen intensief contact te houden, worden doelen behaald en oplossingen gecreëerd. Al deze elementen dragen bij aan gegarandeerd resultaat.

Wat we doen

Slide Background

Kantoor op een unieke locatie

Ons kantoor bevindt zich op de hoek van de Radesingel en de Winschoterkade in de binnenstad van Groningen. Op de achterkant hebben we een prachtig terras gelegen aan het water.

Ben je nieuwsgierig? Kom langs!

Slide Background

Een gezellige, professionele familie

Ben je als professional op zoek naar een nieuwe uitdaging? Werk je in de IT als developer, marketeer of designer? Bij Appademic zorgen wij voor een interessante uitdaging waarmee jij een stap vooruit kan in je carrière.

Bij Appademic werk je in een leuke, vertrouwde werkomgeving waarin jij je kan ontwikkelen, je krachten kan inzetten en daarbij geholpen kan worden door mensen uit jouw eigen vakgebied. Op zoek naar een gave baan? Kom werken bij Appademic.

Werken bij Appademic

Slide Background