Over ons

Appademic bouwt maatwerk websites en applicaties voor ambitieuze organisaties die online willen excelleren. De Appademic-familie bestaat uit gedreven professionals met kennis van zaken. We blinken uit in het bouwen van websites, web-apps en mobiele apps. 

Contact

Appademic
Radesingel 47
9711 EH Groningen

050 211 0070
info@appademic.nl

Website laten maken door een specialist

Wil je een website laten maken? Een goede website is de basis voor iedere succesvolle onderneming. Wij ontwikkelen en bouwen websites die jou ondersteunen bij het realiseren van je bedrijfsdoelstellingen.

Maak een afspraak

Een website laten maken die volledig is afgestemd op jouw doelen

Wat je ook doet, een goede website is onmisbaar. Wij zijn ervan overtuigd dat je alleen een goede website kunt creëren als je concrete doelen hebt.

Iedere organisatie heeft andere doelen en ambities. En bij iedere ambitie past een design.

Het maken van een website begint met een intake waarbij we jouw organisatie doorgronden. Wat zijn je doelen op de korte en lange termijn? Wat vind je tof? Wie zijn je concurrenten? En wat wil je bereiken met de nieuwe website? Wil je vooral indruk maken, leads genereren of moet de website zoveel mogelijk conversies opleveren? Dit is belangrijke input voor de design- en concepting-fase.

Website design en concepting

Op basis van onze intake maken we een design en een concept-website. We zorgen ervoor dat het design goed past bij de identiteit van je organisatie en dat het aansluit op de doelen die je hebt gesteld.

In het design verwerken we altijd de elementen en kleuren van jouw huisstijl. Tijdens de design-fase is jouw feedback onmisbaar, want niemand kent jouw organisatie beter dan jijzelf. Daarom plannen we altijd een feedbackronde.

Website bouwen in Wordpress

Bij Appademic geloven we in WordPress. Dit gebruiksvriendelijke content management system (CMS) is flexibel en stabiel. Het geeft ons de ruimte om een geweldig design te combineren met een gebruiksvriendelijke backend. Met WordPress als CMS zijn de mogelijkheden bijna oneindig.

Snelle website en clean code
Bij het laten maken van een website komt meer kijken dan je denkt. Het design kan nog zo goed zijn, met een trage website kom je niet ver. De snelheid van je website is belangrijker dan ooit: bezoekers haken af als het laden te lang duurt.

Omdat we maatwerk leveren, garanderen we een snelle website en clean code. Zo leggen we de basis voor een website die goed wordt gevonden door Google. Een snelle website en vlekkeloze techniek spelen een grote rol in ieder search engine optimisation-traject (SEO-traject).

De specialisten van Appademic maken je website klaar voor succes.

Zullen we samenwerken?

Met je organisatie heb je duidelijke doelen. Je bent op zoek naar partner die jouw ambities waar kan maken. Dat is Appademic. We bouwen maatwerk websites en applicaties voor ambitieuze organisaties die online willen excelleren.

Neem contact op

De website van Appademic maakt gebruik van cookies.