Over ons

Appademic bouwt maatwerk websites en applicaties voor ambitieuze organisaties die online willen excelleren. De Appademic-familie bestaat uit gedreven professionals met kennis van zaken. We blinken uit in het bouwen van websites, web-apps en mobiele apps. 

Contact

Appademic
Radesingel 47
9711 EH Groningen

050 211 0070
info@appademic.nl

Design: van logo en huisstijl tot animatie en user interface

Wat je ook doet, design is altijd de basis. En een krachtig design is het halve werk. Dit geldt voor je logo en huisstijl, maar net zo goed voor je website of mobiele app. Een website kan technisch nog zo sterk zijn, maar het design moet de juiste emoties oproepen bij de gebruiker: die moet de app of website mooi vinden. Bovendien moet de website of app intuïtief zijn.

Maak een afspraak

Een logo en huisstijl voor je bedrijf

Een goed logo is ontzettend belangrijk, het is een van de bouwstenen voor een sterk merk. Het logo van je organisatie moet aansluiten op je bedrijfsfilosofie – de normen en waarden die je nastreeft. Bovendien moet een logo aan bepaalde criteria voldoen: een goed logo is herkenbaar en de tekst moet leesbaar zijn.

Begin je een nieuw bedrijf? Of zijn je logo en bijbehorende huisstijl toe aan een opfrisbeurt? De design-experts van Appademic staan voor je klaar. Bij het ontwerpen van het logo en de huisstijl doorgronden we je organisatie. Ten eerste willen we weten wie je bent en waar je organisatie voor staat. Ten tweede is het belangrijk om je doelgroep, concurrenten en doelen in kaart te brengen.

Op basis van dit onderzoek maakt onze designer een opzet voor een logo en huisstijl. Alles wordt op elkaar afgestemd, van typografie tot huisstijlkleuren. We zorgen voor een sterke presentatie waarmee jij je doelen kunt bereiken.

Front-end design: websites en user interface

Als je een nieuwe website of applicatie wilt laten maken, is het belangrijk om in kaart te brengen welke doelen je wilt bereiken. Onze developers kunnen krachtige websites en applicaties bouwen. Maar zonder design is een eindproduct praktisch onmogelijk.

Front-end vs. back-end

Simpel gezegd heeft iedere website of applicatie een voorkant en een achterkant. De voorkant is wat je als gebruiker ziet, dit noemen we de front-end. De achterkant noemen we de back-end en dit zie je als gebruiker (waarschijnlijk) niet.

Front-end is het design en de back-end is de techniek die de front-end mogelijk maakt. De Appademic website, zoals je hem nu ziet, is niet mogelijk zonder back-end. De front-end wordt ook wel user interface (UI) genoemd. De user interface maakt interactie tussen mens en machine mogelijk.

Voordat je kunt bouwen heb je een design nodig. Voordat je kunt designen heb je een huisstijl nodig. Voordat je een huisstijl kunt maken moet je weten wie je bent.

Samenwerken?

Met je organisatie heb je duidelijke doelen. Je bent op zoek naar partner die jouw ambities waar kan maken. Dat is Appademic. We bouwen maatwerk websites en applicaties voor ambitieuze organisaties die online willen excelleren.

Neem contact op

De website van Appademic maakt gebruik van cookies.