Over ons

Appademic bouwt maatwerk websites en applicaties voor ambitieuze organisaties die online willen excelleren. De Appademic-familie bestaat uit gedreven professionals met kennis van zaken. We blinken uit in het bouwen van websites, web-apps en mobiele apps. 

Contact

Appademic
Radesingel 47
9711 EH Groningen

050 211 0070
info@appademic.nl

Met animaties naar betere gebruikerservaring

Wil je echt opvallen bij je (toekomstige) klanten? Met een animatie breng je jouw boodschap nog beter over naar je bezoekers. Van micro-animaties to volledige uitleg video’s, wij maken ze.

Maak een afspraak

Een website laten maken die volledig is afgestemd op jouw doelen

Wat je ook doet, een goede website is onmisbaar. Wij zijn ervan overtuigd dat je alleen een goede website kunt creëren als je concrete doelen hebt.

Iedere organisatie heeft andere doelen en ambities. En bij iedere ambitie past een design.

Het maken van een website begint met een intake waarbij we jouw organisatie doorgronden. Wat zijn je doelen op de korte en lange termijn? Wat vind je tof? Wie zijn je concurrenten? En wat wil je bereiken met de nieuwe website? Wil je vooral indruk maken, leads genereren of moet de website zoveel mogelijk conversies opleveren? Dit is belangrijke input voor de design- en concepting-fase.

De kracht van micro-animaties

Micro-animaties zijn niet alleen functioneel, ze dragen ook bij aan emotionele belangen. Bijvoorbeeld door de merkbeleving verbeteren. Met je micro-animatie kun jij je onderscheiden van andere merken en vergroot je de emotionele betrokkenheid van de gebruiker. De animaties geven je de mogelijkheid om je merkwaardes op een originele manier te communiceren.

Complex verhaal? Wij vertalen het naar een uitleganimatie

Uitleganimatie laten maken? Een uitleganimatie is een korte video waarin een complexe ideeën, diensten, producten op een simpele en heldere manier wordt uitgelegd. Meestal binnen 90 seconden.

Van een maatschappelijk probleem tot een softwareoplossing, bijna alles is op een aantrekkelijke en duidelijke wijze uit te leggen met een uitleganimatie.

Samenwerken?

Met je organisatie heb je duidelijke doelen. Je bent op zoek naar partner die jouw ambities waar kan maken. Dat is Appademic. We bouwen maatwerk websites en applicaties voor ambitieuze organisaties die online willen excelleren.

Neem contact op

De website van Appademic maakt gebruik van cookies.