Over ons

Appademic bouwt maatwerk websites en applicaties voor ambitieuze organisaties die online willen excelleren. De Appademic-familie bestaat uit gedreven professionals met kennis van zaken. We blinken uit in het bouwen van websites, web-apps en mobiele apps. 

Contact

Appademic
Radesingel 47
9711 EH Groningen

050 211 0070
info@appademic.nl

Statamic website

Statamic is een open source, flat-first, Laravel + Git aangedreven CMS, ontworpen voor het bouwen van mooie, eenvoudig te beheren websites.

Lees meer over Statamic

Toekomstbestendige website met aanzienlijk betere prestaties, lagere kosten en gemakkelijk te schalen

Betere prestaties

Waarom zou je wachten tot pagina’s on-the-fly zijn gebouwd als u ze tijdens de implementatie kunt genereren? Als het gaat om het minimaliseren van de tijd tot de eerste byte, gaat er niets boven vooraf gebouwde bestanden die via een CDN worden geserveerd.

Goedkoper, eenvoudiger opschalen

Wanneer je implementatie neerkomt op een stapel bestanden die overal kunnen worden geserveerd, is schalen een kwestie van die bestanden op meer plaatsen aanbieden. CDN’s zijn hier perfect voor en zijn een goedkope manier om een website op te hosten.

Een snelle website met JAMStack

Snelle en veilige sites en apps die worden ontwikkeld door bestanden vooraf te renderen en ze rechtstreeks vanaf een CDN aan te bieden, waardoor het niet meer nodig is om webservers te beheren of te draaien.

De Jamstack gaat niet over specifieke technologieën. Het is een nieuwe manier om websites en apps te bouwen die betere prestaties, betere beveiliging, lagere schaalkosten en een betere ontwikkelaarservaring oplevert.

Lees meer over JAMStack

De website van Appademic maakt gebruik van cookies.