Over ons

Appademic bouwt maatwerk websites en applicaties voor ambitieuze organisaties die online willen excelleren. De Appademic-familie bestaat uit gedreven professionals met kennis van zaken. We blinken uit in het bouwen van websites, web-apps en mobiele apps. 

Contact

Appademic
Radesingel 47
9711 EH Groningen

050 211 0070
info@appademic.nl

Drone & 360 video voor Hampshire Hotels Groningen

Hampshire Hotel – Groningen Centre & Hampshire Hotel – Plaza Groningen stonden afgelopen dinsdag op de Greet, Meet & Sleep beurs in de Martiniplaza in Groningen. Om de beleving op een unieke manier over te brengen heeft Appademic een aantal video’s ontwikkeld.

Bezoekers van de stand konden al zittend op een bank genieten van prachtige drone beelden van het beide locaties. Na de drone beelden volgde er een 360-graden film, waarbij de bezoekers zelf met een playstation controller de beelden konden besturen om de ervaring ultiem te beleven.

 

Bekijk hieronder de beelden.

Als je 360-graden video’s wilt bekijken, moet de nieuwste versie van Chrome, Opera, Firefox of Internet Explorer op je computer zijn geïnstalleerd. Gebruik op je mobiel de nieuwste versie van de YouTube-app voor Android of iOS.

 

Bekijk hieronder de foto’s van deze geslaagde dag.

DSC_5025 DSC_5028 DSC_5032 DSC_5038 DSC_5065

DSC_5036 DSC_5033DSC_5074

 

Bezoek ook eens www.vergadereningroningen.nl

Appademic

Appademic

Appademic bouwt maatwerk websites en applicaties voor ambitieuze organisaties die online willen excelleren.

De website van Appademic maakt gebruik van cookies.