Over ons

Appademic bouwt maatwerk websites en applicaties voor ambitieuze organisaties die online willen excelleren. De Appademic-familie bestaat uit gedreven professionals met kennis van zaken. We blinken uit in het bouwen van websites, web-apps en mobiele apps. 

Contact

Appademic
Radesingel 47
9711 EH Groningen

050 211 0070
info@appademic.nl

ParkBee

Stressvrij parkeren in de stad begint bij ParkBee.

Grote steden worden steeds drukker en parkeren is vaak lastig. Dat terwijl er veel parkeergebouwen leeg staan. Met de technologie van ParkBee lossen zij beide problemen op. Automobilisten vinden sneller een betaalbare parkeerplek en geparkeerde auto’s kunnen verdwijnen uit het straatbeeld.

Van 1,500 naar 120,000+ bezoekers per maand!

ParkBee is een snelgroeiende scale-up, die je het beste kunt omschrijven als een Digital Car Park Operator. Ze ontwikkelen slimme technologie waarmee we het gebruik van parkeerlocaties optimaliseren. Zowel in publieke als private parkeergarages. Ze zijn begonnen in Delft, maar inmiddels zit het hoofdkantoor in Amsterdam.

ParkBee is al sinds 2015 klant bij Appademic. We zijn toen begonnen met de opdracht om een flyer te ontwerpen. Daarna volgde het verzoek om een redesign te maken van de website.

Inmiddels hebben we tijdens deze samenwerkingsperiode vele versies van parkbee.com gemaakt. Daarnaast hebben we ook andere website’s gemaakt voor ParkBee, keepyourcitymoving.com en business.parkbee.com zijn hiervan voorbeelden.

Opdrachtgever ParkBee

Branche Transport & Logistiek

Producten Website

Ga naar website
120k+ Bezoekers per maand
8000% Bezoekersgroei sinds 2015

Giving space back to the city

Onze steden groeien steeds meer en helaas vormen vervuiling en bereikbaarheid daarbij een grote uitdaging. Dit terwijl de auto nog steeds een erg dominante positie vervult in het straatbeeld.

Bij ParkBee is het onze missie om reizigers, vastgoedeigenaren en de lokale overheid beter gebruik te laten maken van stedelijke ruimte. Als een van de eerste digitale car park operators, halen we auto’s uit het straatbeeld door bestuurders een beter alternatief te bieden. Met ons grote netwerk van aangesloten parkeergarages, integraties met parkeerapps, en onze slimme systemen leiden we gebruikers naar de beste locatie voor de beste prijs.

Daarmee houden we de stad bereikbaar en kan stedelijke ruimte beter worden benut door mensen in plaats van auto’s.

Lijkt het jou leuk om samen met ons te sprinten en een top notch digitaal product te ontwikkelen?

De website van Appademic maakt gebruik van cookies.