Over ons

Appademic bouwt maatwerk websites en applicaties voor ambitieuze organisaties die online willen excelleren. De Appademic-familie bestaat uit gedreven professionals met kennis van zaken. We blinken uit in het bouwen van websites, web-apps en mobiele apps. 

Contact

Appademic
Radesingel 47
9711 EH Groningen

050 211 0070
info@appademic.nl

Meerwold

Heerlijk eten en gezelligheid; dát zijn de ingrediënten van Meerwold Eten & Drinken.

Groningers staan bekend om hun nuchterheid. Wij noemen het liever “Groningse bescheidenheid”. Die vind je terug in ons no nonsense-concept. “Gain opsmuk”, vrij vertaald.

Meerwold: Eten & Drinken

Een nieuw interieur en uitbreiding van het meer vraagt om een passende identiteit. Meerwold heeft ons gevraagd een visuele identiteit te ontwikkelen die aansluit op de nieuwe visie en tijdloos is.

Opdrachtgever Meerwold

Branche Hospitality

Producten Huisstijl, menukaart & website

Ga naar website

Beginnen bij het begin

Bij het ontwikkelen van het logo speelt de ligging van restaurant Meerwold een grote rol. Het restaurant en bijbehorend hotel hebben het voor elkaar gekregen om uitbreiding van het Hoornsemeer mogelijk te maken waardoor het nu direct aan het water gelegen is. Water was dan ook een element wat absoluut terug zou moeten komen in de identiteit. In het logo is dit op subtiele wijze teruggekomen door de weerspiegeling van het beeldmerk.

Nieuwe menukaart

Voor Meerwold hebben we een nieuwe huisstijl ontwikkeld. Het restaurant en de keuken zijn volledig vernieuwd en daar hoort ook een nieuwe menukaart bij. De menukaart beweegt mee met de seizoenen en biologische en lokale producten hebben een streepje voor.

Lijkt het jou leuk om samen met ons te sprinten en een top notch digitaal product te ontwikkelen?

De website van Appademic maakt gebruik van cookies.