Over ons

Appademic bouwt maatwerk websites en applicaties voor ambitieuze organisaties die online willen excelleren. De Appademic-familie bestaat uit gedreven professionals met kennis van zaken. We blinken uit in het bouwen van websites, web-apps en mobiele apps. 

Contact

Appademic
Radesingel 47
9711 EH Groningen

050 211 0070
info@appademic.nl

EasyPark

EasyPark: De nummer 1 parkeerapp

EasyPark heeft een razendsnelle groei doorgemaakt. Door die groei ontstonden er uitdagingen op het gebied van design en development. Deze uitdagingen waren divers en vroegen om een efficiënte aanpak.

EasyPark

EasyPark heeft een razendsnelle groei doorgemaakt. Door die groei ontstonden er uitdagingen op het gebied van design en development. Deze uitdagingen waren divers en vroegen om een efficiënte aanpak. 

Er waren concrete uitdagingen op het gebied van UX. Zo moest het design van de website worden geoptimaliseerd voor conversie. Daarnaast liep EasyPark tegen complexe vraagstukken aan, bijvoorbeeld over de architectuur van de applicatie en de hosting.  

Voor EasyPark was het ontzettend belangrijk om een samenwerking aan te gaan met een IT-partner die aan de ene kant op strategisch niveau kon meedenken en aan de andere kant sterk zou zijn in de uitvoering van de design- en developmentwerkzaamheden. Die partner vonden ze in Appademic. 

Opdrachtgever EasyPark

Branche Transport & Logistiek

Producten Website

Ga naar website

De nummer 1 parkeerapp

Met EasyPark parkeer je simpel, snel en voordelig. De app zit bomvol slimme functies: zo weet je vooraf waar je kunt parkeren, kun je een eindtijd instellen voor je parkeeractie en reserveer je van tevoren een parkeerplek. Met 5 miljoen downloads is het de meest gebruikte parkeerapp van Nederland. 

Met hulp van Appademic is onze website een conversie-machine geworden

Een van de belangrijkste resultaten van de samenwerking met Appademic is dat we goed vindbaar zijn in Google en dat onze website ontzettend goed converteert. Dat komt onder andere doordat de website razendsnel is en er veel relevante pagina’s zijn die volledig zijn afgestemd op de zoekintentie van de gebruiker.

Bovendien is er heel goed nagedacht over de opbouw van de website. Dankzij de modulaire opbouw hebben we de vrijheid om zelf pagina’s aan te maken en aan te passen zonder dat daarbij een developer aan te pas hoeft te komen. Zo kunnen onze developers zich 100% bezighouden met het optimaliseren van de app.

 

Van design tot complexe IT-vraagstukken

EasyPark maakte een snelle groei door. Daardoor liepen we tegen verschillende uitdagingen aan. Een van die uitdagingen was het samenstellen van een deskundig team. Om de groei voort te kunnen zetten, hadden we een groot team nodig – vooral op het gebied van design en webdevelopment. Tegelijkertijd ontstonden er complexere IT-vraagstukken. 

In Appademic vonden we een partner die alle resources in huis had om aan onze vraag te voldoen. Efficiëntie is voor ons heel belangrijk. Daarom zochten we een partij om het complete proces uit te besteden, van design tot development. 

Bovendien vonden we in Appademic een sparringpartner voor de complexe IT-vraagstukken. Denk hierbij aan vraagstukken over hosting en over de algehele architectuur van de systemen. Waar het ook over gaat, de developers van Appademic zijn professionals met kennis van zaken.

 

Een relaxte samenwerking

Vanaf de eerste kennismaking was de sfeer goed. We merkten direct dat de mensen van Appademic er echt voor gaan. Onze teams werkten heel goed samen. Appademic is altijd bereikbaar en staat altijd voor ons klaar. De kwaliteit van het werk is van het hoogste niveau en ze denken actief met je mee.

De website van Appademic maakt gebruik van cookies.