Over ons

Appademic bouwt maatwerk websites en applicaties voor ambitieuze organisaties die online willen excelleren. De Appademic-familie bestaat uit gedreven professionals met kennis van zaken. We blinken uit in het bouwen van websites, web-apps en mobiele apps. 

Contact

Appademic
Radesingel 47
9711 EH Groningen

050 211 0070
info@appademic.nl

Café de Uurwerker

Een website die zo snel mogelijk vragen beantwoordt. Van openingstijden tot menukaart. Tegelijkertijd moet de website aansluiten op de sterke online marketing. 

de Uurwerker

Met een uniek concept is cafe de Uurwerker in vijf jaar tijd uitgegroeid tot één van de drukst bezochte hotspots van Groningen. De ongedwongen sfeer, self service en de houtgestookte pizza’s zijn de basisingrediënten van het succesvolle concept. De vrijdagmiddagborrel is berucht en beroemd, ook bij Appademic.

Design afstemmen op de bezoeker

De intentie van de sitebezoeker is heel duidelijk: informatie inwinnen. Kan ik reserveren, wat staat er op het menu, wat zijn de openingstijden of kan ik een besloten borrel organiseren bij de Uurwerker? Het design is hier volledig op afgestemd. Tegelijkertijd moet het design de Uurwerker ‘verkopen’ de bezoeker heeft misschien nog niet besloten om een borrel bij de Uurwerker te organiseren. De fotografie speelt een belangrijke rol, daarom hebben we het hele traject begeleid.

De website is net zo snel als de service van de Uurwerker

Als je op zoek bent naar informatie, wil je zo snel mogelijk antwoord. Er is niks zo frustrerends als een trage website. Daarom hebben we alles op alles gezet om de website zo snel mogelijk te maken. En dat is goed gelukt. De developers hebben een minimalistisch framework gebouwd, dat staat garant voor een razendsnelle website.

Snelle groei en Social media

De Uurwerker heeft een snelle groei doorstaan. Echt tijd voor de website hadden we niet. De tijd die we “over” hadden voor online marketing, besteden we aan het creëren van content voor onze social mediakanalen en het onderhoud daarvan. De website was een doorn in het oog, onze vindbaarheid was ook niet optimaal.

Tijd voor actie

We zijn vrij snel bij Appademic uitgekomen, wat ons betreft het ideale digitale bureau. Het hele project is ons zoveel mogelijk uit handen genomen. Maar ze hebben ons wel op een hele relaxte manier betrokken bij het ontwerp- en bouwproces. Appademic heeft ons concept heel goed vertaald naar een online identiteit die naadloos aansluit op onze social media kanalen.

Kiliaan Klarenbeek – de Uurwerker

De Uurwerker

Sfeerimpressie en de belangrijkste informatie

Als je de website van de Uurwerker bezoekt krijg je direct een sfeerimpressie. Tegelijkertijd is de belangrijkste informatie direct in beeld: reserveren, de menukaart en het telefoonnummer. We hebben het design volledig afgestemd op ‘mobile bezoekers’. Je krijgt dus dezelfde gebruikerservaring op de browser van je telefoon als op je desktop of tablet.

Ook achter de schermen hebben we belangrijke informatie toegevoegd. We hebben structured data toegevoegd, dit houdt in dat we de belangrijkste informatie markeren in kleine databestanden. Dankzij structured data kunnen zoekmachines zoals Google beter begrijpen waar de website over gaat. Dit zorgt voor betere posities in Google.

Meer projecten

Werkman

Website, vormgeving & fotografie
Mike Milian de Jong
Maurice Derksema
Alexander Postma

Team050

Web app, website & vormgeving
Mike Milian de Jong
Robin Folkersma
Maurice Derksema
Alexander Postma
+2

Meerwold: Eten & Drinken

Huisstijl, menukaart & website
Arnoud Dagelet
Mike Milian de Jong
Maurice Derksema

Vera & Simplon

Narrowcasting
Pepijn Koning
Mike Milian de Jong

Machielsen

Website
Maurice Derksema
Mike Milian de Jong

BUKU

Huisstijl, website, App & web app
Roelof Kallenkoot
Niels Lanting
Alexander Postma
Robin Folkersma
Arnoud Dagelet
+3

Wil je samenwerken met Appademic?

Met je organisatie heb je duidelijke doelen. Je bent op zoek naar partner die jouw ambities waar kan maken. Dat is Appademic. We bouwen maatwerk websites en applicaties voor ambitieuze organisaties die online willen excelleren.

Offerte aanvragen

Meer weten over websites? Bel met onze frontend developer Mike.

info@appademic.nl
050 211 0070
Appademic Medewerker