Over ons

Appademic bouwt maatwerk websites en applicaties voor ambitieuze organisaties die online willen excelleren. De Appademic-familie bestaat uit gedreven professionals met kennis van zaken. We blinken uit in het bouwen van websites, web-apps en mobiele apps. 

Contact

Appademic
Radesingel 47
9711 EH Groningen

050 211 0070
info@appademic.nl

de Uurwerker

Met een uniek concept is cafe de Uurwerker in vijf jaar tijd uitgegroeid tot één van de drukst bezochte hotspots van Groningen.

Met een uniek concept is cafe de Uurwerker in vijf jaar tijd uitgegroeid tot één van de drukst bezochte hotspots van Groningen. De ongedwongen sfeer, self service en de houtgestookte pizza’s zijn de basisingrediënten van het succesvolle concept. De vrijdagmiddagborrel is berucht en beroemd.

Café de Uurwerker

Een website die zo snel mogelijk vragen beantwoordt. Van openingstijden tot menukaart. Tegelijkertijd moet de website aansluiten op de sterke online marketing.

Design afstemmen op de bezoeker

De intentie van de sitebezoeker is heel duidelijk: informatie inwinnen. Kan ik reserveren, wat staat er op het menu, wat zijn de openingstijden of kan ik een besloten borrel organiseren bij de Uurwerker? Het design is hier volledig op afgestemd. Tegelijkertijd moet het design de Uurwerker ‘verkopen’ de bezoeker heeft misschien nog niet besloten om een borrel bij de Uurwerker te organiseren. De fotografie speelt een belangrijke rol, daarom hebben we het hele traject begeleid.

De website is net zo snel als de service van de Uurwerker

Als je op zoek bent naar informatie, wil je zo snel mogelijk antwoord. Er is niks zo frustrerends als een trage website. Daarom hebben we alles op alles gezet om de website zo snel mogelijk te maken. En dat is goed gelukt. De developers hebben een minimalistisch framework gebouwd, dat staat garant voor een razendsnelle website.

Opdrachtgever de Uurwerker

Branche Horeca

Producten Website

Ga naar website

Snelle groei en Social media

De Uurwerker heeft een snelle groei doorstaan. Echt tijd voor de website hadden we niet. De tijd die we “over” hadden voor online marketing, besteden we aan het creëren van content voor onze social mediakanalen en het onderhoud daarvan. De website was een doorn in het oog, onze vindbaarheid was ook niet optimaal.

Tijd voor actie

We zijn vrij snel bij Appademic uitgekomen, wat ons betreft het ideale digitale bureau. Het hele project is ons zoveel mogelijk uit handen genomen. Maar ze hebben ons wel op een hele relaxte manier betrokken bij het ontwerp- en bouwproces. Appademic heeft ons concept heel goed vertaald naar een online identiteit die naadloos aansluit op onze social media kanalen.

Kiliaan Klarenbeek – de Uurwerker

Lijkt het jou leuk om samen met ons te sprinten en een top notch digitaal product te ontwikkelen?

De website van Appademic maakt gebruik van cookies.