Over ons

Appademic bouwt maatwerk websites en applicaties voor ambitieuze organisaties die online willen excelleren. De Appademic-familie bestaat uit gedreven professionals met kennis van zaken. We blinken uit in het bouwen van websites, web-apps en mobiele apps. 

Contact

Appademic
Radesingel 47
9711 EH Groningen

050 211 0070
info@appademic.nl

Apple Watch proberen met een app

Ben je benieuwd hoe de nieuwe Apple Watch je staat? Met een Virtual Reality en een printje, tover je de Apple Watch zo om je pols. Download de app hier (alleen iPhone, buiten app store), print de PDF en plak het uitgeknipte deel om je pols. Door de iPhone-camera op je pols te richten, verschijnt de Apple Watch in VR.

Je kunt het uitgeknipte sjabloon het best met een dubbelgevouwen plak­bandje op je pols bevestigen. Het moet recht liggen om te werken. De getoonde Apple Watch is is 42mm sportmodel. Door op het scherm te tappen kies je verschillende kleuren bandjes.

De ARWatch-app is alleen buiten de App Store verkrijgbaar. Na het downloaden moet je aangeven of je deze vertrouwt of niet. De app lijkt in eerste instantie veilig, maar voorzichtigheid is aan te raden.

 

apple-watch-proberen_02 apple-watch-proberen_03 apple-watch-proberen_01 apple-watch-proberen_04

Appademic

Appademic

Appademic bouwt maatwerk websites en applicaties voor ambitieuze organisaties die online willen excelleren.

Meer nieuwsberichten

Meer weten? Bel met onze frontend developer Mike.

mike@appademic.nl
050 211 0070
Appademic Medewerker